His Dark Materilas The Golden Compass -Trailer

Nu har den kommit, trailern till Guldkompassen!Åh, den är jättefin! Men både Daemonerna och Ioerk ser lite för rena ut. ett vanligt misstag bland special effect crewa. De gör djuren för bra så att de inte passar in med resten av filmen (och jag vet att jag har minst en kompis som kommer påpeka att "djur rör sig inte så"). Men jag är ändå lyckig.

Om filmen i min blogg inte fungerar gå in på http://www.goldencompassmovie.com/
2007-06-16 @ 09:06:15 Permalink Film och TV Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cellförändringar 2

I går fick jag brev från Södra Älvsborgs Sjukhus igen. Det var mina provsvar från mitt besök hos Gynekologmottagningen på Borås Lasarett. Svaret visade "måttliga förändringar" och gynekologen rekommenderade bränning vilket hon även anmält mig till (så nu ska jag stå i kö i väntan på tid för operation).
Det är lite läskigt, men jag blev inte lika rädd denna gången som när jag fick det förra brevet om att de sett spår av cellförändringar.
Detta brevet var kort och koncist, det kändes mer som "Ja vi ser små förändringar, inget farligt men vi tar och bränner bort det för säkerhetsskull".

Jag vet inte när det bli än jag får väl ett brev om det. Under tiden ska jag nog ta och ringa dem och ställa lite frågor som; hur blir det med min spiral? Ska de ta ut den under operation? Det borde de nog för den borde väl ändå nästan öka risken för inflammation? Jag vet inte...
Jag och Calle har pratat om det redan då jag var på min andra kontroll hos Gynekologen i Borås och vi sade att blir det en bränning så ska vi be dem plocka ut spiralen och sedan inte sätta in någon ny.
 
Huvaligen.

2007-06-13 @ 07:28:54 Permalink Personligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solen skiner

Solen skiner, visst är det underbart! Jag hoppas att det blir en riktigt fin sommar. Särskilt helgen den 29/6-1/7 för då ska jag till Stockhom och titta på George Michael med några tjejkompisar. Inte för att jag är något större fan, men det ska bli grymt roligt. Bara tejerna! Och vi kan hitta på vilka fånigheter om helst. Var auppe hela natten, prominera genom hela stan, gå på skansen, prominera till skansen ja...bara fånigheter som bara vi tycker är roligt :)

I dag ska jag gå ner till stranden vid Aspen och sola, kanske rent av att försöka våga mig på ett dopp. Jag har blivit lite av en badkruka på gamla dar men jag ska nog göra ett försök.
Det är hur som helst underbart att solen skiner (men lite svalare kunde det väl vara). Jag ska försöka undvika att bränna mig, men jag har en solkräm på 20 graders skydds nivå. Det räknas tydligen bara som "medium" men jag har redan en liten bränna så det ska nog räcka.  

Ja. Nyheter om min bok: Jag blev refuserad av Faublera. De skrev att de hade en "fantasykrönika" på gång. Jag vet inte om de menade att titeln eller storyn var lik, men men. De var uppriktiga och vänliga. Nog grät jag allt en liten skvätt, men det är bara att ta nya tag. De vet inte vad de gått miste om ;) 
Och det finns fler förlag, jag får bara fixa till min synopsis och rättstavningen av boken så får jag skicka ut den till dem. Jag får väl ta mig i kragen och börja med en översättning också. Den engelskspråkiga marknaden är mycket större så där kan jag kanske ha en större chans :)


Om ni inte har någor bättre för er i kväll så tycke rjag att ni ska gå in på http://www.freewebs.com/litentass/ och titta på det nya lilla tilslkottet till familjen Olausson.

Glad sommar på er.
2007-06-09 @ 12:01:28 Permalink Personligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0