Första veckan på Lerums bibliotek

 Way vad mycket det har hänt den här veckan, och jag minns knappt hälften av allt som jags kulle blogga om. Kanske att man ska börja släpa med sig datorn till praktiken och blogga lite på rasten. Men jag har hittills lyckats pricka in mina raster samtidigt som alla andra (min rast är ganska flytande, jag går mest då någons äger till mig "Men gå du och ät/fika lite nu Åsa) eftersom jag inte riktigt vet när jag har rast. Och ja, när man sitter med alla andra så vill man ju delta i deras samtal och inte sitta vid sidan av och vara... ja vid sidan av.

Men vad har hänt?

Jag har äntligen fått börja på min praktik. Det är verkligen äntligen för AF strulade till det, egentligen skulle jag ha avslutat min tredje vecka nu i stället för min första. Men , nu är det åtminstone i gång.

Jag trivs jätte bra och känner att nu måste jag få färdigt uppsatsen och skrapat ihop resten av mina poäng så att jag äntligen kan få min examen och skaffa ett biblioteksjobb på riktigt!
Alla har varit jätte trevliga mot mig och jag känner mig verkligen välkommen.

Jag har fått göra flera olika saker, inte bara stå vid disken eller ställa upp böcker. Jag har fått hjälpa till vid flera av de övriga göromål som till hör biblioteket till. Beställa böcker, ordna med katalogposter (ladda ner dem) rensa ut böcker som är för gamla och inte lånas ut längre osv osv.
det hela är faktiskt mycket mer och mycket roligare än vad jag hade väntat mig. Klart att det blir tråkiga dagar också då jag tittar på klocka hela tiden. Men för det mesta så har det bara varit roligt.

Nej. jag känner det nu, jag vill verkligen bli en bibliotekarie, precis som Bibliotekarien i U.U (Unseen University)

The Libarian   Paul Kidby


På jobbet dag 3

Idag är min tredje dag som praktikant på biblioteket.
Det är helt underbart att vara på jobbet, ha något att göra. Att kliva upp tidigt på morgonenoch göra isg i ordning för att gå till ett arbete!
Jag äslkar det.

Och alla här har varit så trevliga och välkomande. Jag känner mig verkligen, ja, välkomen här.

Egentligen får jag nog inte blogga på jobbet, men jag smet in för att bara lägga en snabb post.
Jag har i alla fall lyckats hålla mig borta från facebook och farmville när jag är på jobbet! Hurra för mig! ^^ 

RSS 2.0