Den mest Episka kortfilmen någonsin blir av! Över förväntan :)

Tro det eller ej men Snowgum Films Discworld projekt blir av! På riktigt! och över förväntan.
Det är kul att se hur fans, vanligt folk, kan bidra så till den milda grad.

Här hittar ni en video med det senaste meddelandet från projektledarna:

http://www.kickstarter.com/projects/snowgumfilms/terry-pratchetts-troll-bridge/posts/89949?ref=email&show_token=721b664eac7aef2d&play=1#video


yay! Fram för med Discworld filmer!


Cohen Barbaren Snowgum Films

Avinstallera - Ominstallera

Jag är så #¤*€ trött på att The Sims 3 alltid ska till att krångla när man skaffat sig ett nytt expansion.

Det krashar, det buggar, det vägrar spara. Jag blir bar så förbannad! Och det enda som (förhoppningsvis) hjälper är att avinstallera hela spelet, ja hela spelet expansioner, prylpaket, grundpslet U name it. Allt ska bort! Och sedan installera varje del av spelet igen grunspel-expansion-prylpaket, allt, på nytt.

Har man tur, ja tur så ska allt flyta problemfritt efter det. Annars får man vackert vänta tills det kommer en ny spelpatc och det kan dröja allt från en vecka till fyra månader. Beroende på hur desperata EA tror att deras spelare hinner bli.

Jag vet att inte alla spelare upplever dessa problemen, inte på varje expansion. Men det är alltid ett hundratal som gör det, på-varje-expansion.

De är bara så tråkigt och trist.

För när man väl har gjort allt detta måste man sedan (om man varit smart nog att spara sina sparade spel och downloads) lägga in sina spel och sina downloads igen. Och allt detta, avinstallering, ominstallering och återinstallering av spel och downloads kan ta upp till...två-fyra timmar om inte mer!
Onödigt.

*suck*

Tänk på allt annat kreativt jag hade kunnat gjort i stället?

Trött på att vara så trött

Vi närmar oss vecka 16 och jag är bara så trött på att vara så trött hela tiden. Jämt, ständigt, utmattad, trött. sliten.
Nu när jag har ett nytt jobb och vill visa mig duktig så orkar jag knappt öppna ögonen. Och anfådd blir jag också. För ingenting! Så här känd jag mig ju inte förrän den sista månaden förra gången. Då man är stor och otymplig. Visst, jag har redan börjat få en bula på magen. men den ä knapptas stor och babyn + vatten är kanske på sin höjd två tre kilo extra.

Dessutom är jag trött på att vara så jävla grinig jämnt och ständigt och bli sur för, ja det allra minsta.
Tål ingenting. Minste lilla motgång, minste lilla tjat och jag blir flyförbannad. Och ha en liten tjatig treåring som springer kring fötterna och inte lyssnar på ett ord man säger. Det tär på mig. Han förtjänar inte att jag bli arg på honom, inte en enda gång. Kanske någon gång, men för det allra mesta inte. 

Det är bara tre veckor till. Sedan är det sommarlov från dagis, och jag har ledigt från jobbet.
Vi får se vad jag tål då.
Jag kan bara hoppas att allt det här, tröttheten och den stendiga PMSen ska gå över.

Fan. Det är så annorlunda fårn förra gången. Jag undrar om det inte är en tös nu.
Men vi får se.


Min Baby Ticker


Min Baby <3

Nya Nyheter i Mitt Liv

Ja, rubriken säger väl allt :)

Nyhet nr 1, Jag är gravid med mitt andra barn! Vecka 15+0 idag.
Planerad BF är för tillfället 6/12 2011 Men det kan ändras. man vet ju aldrig.

Jag sade till min sambo att med tanke på att lilla C fick för sig att gå över tiden med två veckor och komma den åttonde Augusti 2008 så skulle det väl ändå vara bra typiskt om den här fick för sig att bli för tidig och komma den elfte November istället.

Mår relativt bra, inga större smärtor eller illamående att tala om (än). Lite svårt att äta ibland men annars bra.


Nyhet nr 2
, Jag har fått ett jobb!
Ja, mer eller mindre halvitd, ca 20 timmar i veckan, + - en halvtimme eller två. Men det är ett jobb.
Lokalvårdare!

Samtidigt försöker jag vårda mina kontakter med Biblioteket. Jag trivs ju mer med att jobba där än som lokalvårdare, även om det är fritt och jag kan jobab i lugn och ro i min egen takt.
Men jag trivs bättre som bibliotekarie.

Idag jobbar jag som både och. Först en och en halvtimme lokalvårdare, sedan fyra timmar bibliotekarie för att avsluta i kväll med två timmar som lokalvårdare.

Jag är inte hemma förrän typ tio i kväll >< Men det får gå.


Breaking Dawn Part 1 Teaser

(Så här ofta uppdaterar jag...som ni vet)

Nu är den här, första teaser trailern på The Twilight Saga Breaking Dawn:Woho! Men likt inför de tidigare filmerna undrar jag: Hur lyckas de få filmerna att verka så action och händeslefyllda? Vi som läst böckerna vet att visst, det är mycket text men det mesta är känslor och romantik(sk dravel).

Bara inför Breaking Dawn kommenterar jag:
1, Hur i hela kan de få ihop till två filmer? Jag menar, till skillnad från Harry Potter 7 där det ändå händer en del (men de hade lätt fått ihop den till bara en film med, dr aner lite på den där distans tiden och lägg till ca 30 min så...) så är det itne så väldig tmycket att bygga två nästan två timmar långa filmer på, om man inte drar ut på allt i eeevigheeet.

2, Det bli intressant atts e vart de bryter filmen. Passande skulle vara vid Renesmees födelse och Bellas pånyttfödesle tycker jag.

3, Och seriöst, jag kommer gapflabba under sexscenen på ön. Jag bara vet att jag kommer göra det. Särskilt om jag utgår från min reaktion på lilla klippet i trailern.
Jag ber på förhand om ursäkt till alla Twilightare osm kommer närvara samtidigt som jag. Från djupet av mitt hjärta: förlåt. Men jag kommer nog inte kunna låta bli.

4, Såg ni att Taylor Lautner (Jake) har deffat ganska så regält inför den här, mycket mer än inför New Moon och Eclips.


Nåja, jag kan ändå inte låta bli att bli exalterad (men inte lika som inför harry potter). Detta ser jag fram emot!

Läs mer på filmens IMBD sida här
och på Twilight sweden.

RSS 2.0