Andra Handledargruppmötet

Har nu varit på mitt andra handledargruppmöte och jag känner mycket mer positivt idag än förra gången.
Jag har fått bra åsikter och kommentarer, även hittat några lovande artiklar att läsa och fått tips om en (för mig) ny sökmotor och hittat ett Semamtic Web index som jag ska kolla in.
Men mitt problem återstår: Jag måste hitta en ny-riktig- vinkel på min uppsats. Precisera den och ordna ett precist och fokuserat syfte, problemformulering och frågeställningar annars har jag varken ett fungerande nav eller fokus i min uppsats, och det är kanske mycket det som den faller på.

Sedan höll jag på att somna på föreläsningen, lite jobbigt.

Men resten av dagen ska jag läsa körkortsboken för i morgon har jag min andra körlektion och min första teorilektion. Spännande!
Men jag ska ändå ta mig tid med barnen (de sista timmarna före läggdags), träning och Teen Wolf
;P

Idag

Är påväg till Borås för månadens handledargruppmöte.
Jag skäms lite för att jag inte jobbat så mycket med uppsatsen i februari, men det har inte funnits så mycket tid över till det mellan omskolningar, febriga barn och allmänt hushållsskötsel (ta hand om barn, uppmärksamma barnen, laga mat, diska, städa, sova).
Jag är dessutom en sådan person som sätter stort värde på min s.k "egentid", tiden då jag kan ta det lugnt och slappna av.
Dessutom fick jag nog av segheten vi drar oss med inför att komma igång med övningskörningen privat, så jag gick till em lokal trafikskola och anmälde mig till en intensivkurs. Jag tänkte att nu ska det här fan bli av!
Så nu ska jag fördela min tid på det också.
Men nästa vecka börjar barnen gå lite längre på dagis och det ger mig ungefär tio timmar extra i veckan att ägna mig åt studier.
Ta nu tillvara på den tiden! Slapplisa.

RSS 2.0