Sabotage!

 
I Går, Tisdag den 25e Februari, vid halv fem tiden stannade tågtrafiken mellan Göteborg och Alingsås.
Jag satt på tåget som just skulle lämna stationen i Jonsered när det blixtrade till och ett ljudligt BANG hördes. Bilen som just var påväg över bron som gick över spåret tvärnitade.
 
Ytterligare två blixtrar och ljudliga smällar och tåget blev stillastående.
En ansträngd röst ropade ut i högtalarna: Var vänliga och kliv på tåget igen!
Sedan var dörrarna låsta och personalen rusade genom tåget.
 
Det blixtrar ett par gånger till följt av fler smällar.
Jag hinner tänka "Sabotage terrorism Nu exploderar tåget vilken tur att jag sitter långt fram vi kanske klarar oss med lite svårare till lindriga kroppsskador", innan det åter sprakar i högtalarna och vi blir informerade om vad som hade hänt.
 
På något vis hade en gren fastnad i ledningarna eller bågarna som håller kontakt mellan tåget och elledningarna.
De hade fält in dessa bågar och tåget hade nu ingen ström och stod därför still.
Kort därefter släppte de av oss och lät oss ta oss hem bäst vi kunde.
 
Ja, de kallade säkert in extrabussar men jag hade turen att bli upplockad av min sambo som var påväg hem.
 
Hittills har det varit en äventyrlig vecka :)
 
läs mer här

kul på jobbet nästan jämt

Ja, här på jobbet har vi roligt nästan jämt. Idag gick brandlarmet. medan jag hade. ett samtal så det var bara att ursäkta sig, lägga på och traska ut.
 
 
Nu visade det sig inte vara något allvarligt, vi kunde gå in igen efter ca 45 min. men ett litet äventyr var det i alla fall.

Lekplats ohoy!

Söndag 15:43
Åhh! Jag måste ut! Jag blir galen! Jag blir så jävla trött på mig själv.Vi har två fina pigga barn som tycker om att vara om att vara ute, och här sitter vi och glor, låter dem bli soffpotatisar bara för att vi inte har lust eller för att jag tycket att det är orättvist att det alltid måste vara jag som går ut med barna ( kan liksom Calle aldrig ta på sig och dra iväg med dem själv?). Och så låter det så här: när vi har flyttat ska vi vara ute mer, till våren ska vi... Om vi inte gör något nu kommer vi aldrig göra något. Surt som fan! Så nu drar jag.Det är kallt, det är blåsigt, det är blött och så jävla tråkigt men ut till lekplatsen ska vi. Den stora, riktiga med mycket grejer. För nu är jag trött på att vara en soffpotatis -morsa!

RSS 2.0