Egentligen borde jag lägga mig på soffan...

Egentligen borde jag lägga mig på soffan med en bok. Ja egentligen borde jag göra det, vila lite, ta en lur innan lilla M vaknar. Men så finns det en massa annat som jag borde göra. Torka av diskbänken, diska, gå ut med soporna… Men istället så sitter jag här. Jag gör inte ens något kreativt som skriver på någon av mina historier eller på in uppsats, jag sitter här o glor. Surfar runt lite. Kollar in lite grejer. Letar upp Michelle Phans blogg, fixar med mitt google konto.

Jag funderar på att starta en ny blogg, en blogg som bara ska handla om mitt skrivande, min kreativa sida. Men då måste jag komma igång med min kreativa sida. Och vad blir det kvar av den här? Tänkte i så fall antingen göra den här till en personlig blogg, eller bara en blogg som handlar om kuligheter = böcker, filmer, tv-serier och spel.

För det blir väl lite rörigt att ha allt det där, min kreativa sida, min personliga och de böcker, filmer och spel som jag kan tänkas vilja berätta om. Eller blir det en för rörig blogg? För spretigt liksom?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0