BF+12

Ja, då har man gått tolv dagar över tiden. Och inte har det varit världens roligaste tolv dagar, med denna värme och sol och svullna fötter och händer. Bebisen rör sig och jag har förvärkar men mer än så tycks det inte vilja bli.
*suckar*
På måndag (v 42+0) har vi fått tid på specialist mödravården för att de ska titta till våran bebis och då fatta beslut om hur och när och om det blir en igång sättning. Det känns i varje fall ganska trevligt att ha en tid. Då har vi ett nytt mål ifall inget händer innan dess. Och hur det än går så kommer vi att i varje fall få se vårat barn senast måndag.
Men..jaja, det är inget att göra något åt, men det är surt att det inte vill komma igång. Bebisen bara ligger i min mage och blir större.
Tråkigt är vad det är.

Trött, varm, grinig och svullen är jag också. Fötterna och benen känns som om någon har lindat in dem med en filt av fläsksvål. Fingrarna bara värker och jag ser ut som...jag ser ut som mig sjäklv fast lite större. Själv tycker jag att jag ser gräslig ut men alla andra säger att jag ser fin ut. De säger de bara för att göra mig glad, tror ni inte det?

Nä, lite jordgubbar och mjölk nu så blir jag kanske lite gladare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0