Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Säga vad man vill om Happy Feet. Kanske inte direkt det bästa manuset, den verkade inte finnas mer än för att visa vad man kan göra med datoranimation. Men jag tyckte att den var söt, och framförallt mycket snygg.

Nu kommer det en ny film från samma animations studio: Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole eller Legenden om ugglornas rike som den kommer heta på svenska.

Vi får väl se hur det är med storien, (den är i och för sig baserad på en barn/ungdomsroman serie skriven av Kathryn Lasky), och hur sötsliskig den kan riskera att vara "Were a part of the same family now, we’ll find them together" säger en liten uggla i trailern... det kan riskera att bli väldigt socker budskap om att familjen och vänner är det viktigaste och att man ska tro på sig själv.

Men, den ser ut att vara välgjord, mycket estetisk och nästan smärtsamt vacker.Se trailern här

Dev patel + Zuko = Sant

Jag måste erkänna, att även om jag inte är engagerad i hela den här "de har fel etniskt ursprung" diskussionen på nätet vad det gäller castingen på The Last Airbender - filmen så var jag tveksam när jag för ca ett år sedan fick höra att Dev Patel hade fått rollen som Zuko.

Jag kände det lite som om det var en frågan om flavour of the month med den rollbesättningen. Det var just i efterdyningarna av att Dev Patel fått sin Oscar för rollen i Slumdog millionaire och det kändes som om människorna bakom The Last Airbender hoppades rida lite på den vågen.

Men nu efter att (till slut) själv ha sett Slumdog måste jag säga att... jag tror på att Dev Patel kommer att göra ett bra jobb som Zuko. Även om m ycket av styrkan i karaktären Jamal kom lika mycket från de andra två pojkarna som spelade honom som barn och som ung tonåring så var Dev Patel stark i rollen och jag tror på att han som skådespelare är stark nog att föra Zuko genom den karaktärsutveckling som Zuko går igenom under de tre Kapitlen (filmerna).

Jo du, Jag är frälst. Dev Patel + Zuko = Sant.

Få vi verkligen hoppas  ;)Dev Patel som Zuko i The LAst Airbender
p.s
Käre Dev Patel. Gör mig inte besviken, för då blir jag arg och abnsluter mig till "boikotta Last airbender" -falangen. Nä, jag abra skoja. Jag kommer nog att se alla tre filmerna likförbannat.
Men du är en viktig del i att jag inte ska spy på dem samtidigt.

Kram på dig.
d.s

 


Ännu en dag till spillo...

Ännu en dag då jag inte gjort något vettigt, bara hängt framför datorn och slöat.

Ok, lite fick jag skrivet på mitt CV men jag vet inte om det var något bra eller bara svammel om hogwarts.nu och fanfictions.

Jag borde ha skivit klart båda mina CVs och dessutom avslutat fördjupningsuppgiften för distanskursen för evigheter sedan. Men det är så jag fungerar; Utan en deadline så rinner allt ut i sanden.
Jag borde se till att ge mig själv deadlines!
Som att; På fredag ska fördjupningsuppgiften vara klar! Men, who am I kidding? Det kommer inte fungera.

Lättja äro mitt indian namn.

Kronblom  Skaparen Elov Persson och sonen Gunnar Persson.


Få se, jag kanske kan lyckas att avsluta CV-skiten när jag kommit hem med lilla C från dagis.

Ecipse-helt efter

Jag har i och för sig inte direkt gått och väntat (mitt filmfocus ligger mest på The Last Airbender just nu) men jag upptäckte att trailern till The Twilight saga: Eclips släpptes i dagarna.Jummy!

Jag ser verkligen fram emot att få se Jacop och hans varulvspolare igen ;)

Men viktigast av allt: Kärlekssagan fortsätter, med kärlek, kyssar och hjärteknip. Och ett vampyr krig! Ja, typ. Men de kan göra mycket av den striden om de vill, både den stora som vi inte får bevittna i boke och slagsmålet i gläntan.

 Och jag börjar allvarligt fundera på att köpa de andra tre böckerna också (har bara den första även om jag har läst alla fyra).

Men mest av allt vill jag ha det här:
^^
Twilight
Det är nörden i mig som talar.
Den finns att klöpa på Amazon.com jag får se om jag kan med att köpa det.

Kram på er.


Tårar på Dagis

Lille C har sedan en vecka tillbaka börjat att bli mycket olycklig när jag lämnar honom på dagis.
Det börjar med att han börjar andas lite hackigt och sedan kommer gråten med tårar och allt. Han håller hårt fas i min hand och kramar om mig så hårt han kan för att jag inte ska kunna lämna honom.

Jag tycker så synd om honom och vill bara stanna och krama honom och tröst och leka.
Men det bästa är väl att jag ser glad ut, berättar för honom hur kul han kommer att ha, vilket han har strax efter att jag gått, och att jag snart komme roch hämtar honom igen.

Men det är svårt.
Så svårt.


RSS 2.0