Mer om min graviditet

Gud vad jag tjatar om det, men det är ju vad som fyller upp mitt liv mest nu. Jag hade planerat att skriva ett inlägg om Tage Danielsson (p.g.a boken "På Tage Danielssons Tid") men det får vänta ett tag till.

Jo ni. I går var jag på Barnmorskemottagningen och träffade läkaren. Jag har tyckt att mitt hjärta har rusat så, att jag är trött och blir andfådd för minsta lilla. De tog lite prover, lyssnade på hjärtat och lungorna och tog ett EKG (efter många om och men). Mitt hjärta slog så fint och regelbundet så, men jag hade lågt blodvärde och blev remitterad att äta järntabletter. I övrigt verkade allt fint.

Det enda är väl att jag har börjat må illa igen, mycket illa. Det kan bero på att jag är lite utmattad, men ja. I går kunde jag knappt äta något alls, fick i mig några smörgåsar och några äpplen, en femtedels portion av kassler med sparris och ostsås och slutligen två små ynka kycklingspett till kvällen. Men jag höll på att spy varje gång som jag försökte äta maten.
Vi får hoppas att det går bättre idag, men just nu känns det som om jag ska spy när som helst. Borde köpt mig en kopp färskpressad juice istället för te.
 
I måndags var jag och Calle på Babyproffsen i Alingsås och köpte oss en barnvagn. Det blev en lite nätt trehjuling kombivagn av märket Babytravel.


_ 

Vi är mycket nöjda. Men vi får se hur det går sedan när babyn har kommit. Men jag tror att det kommer att vara prima. Den är lätt att köra, lätt att manövrera och ja allmänt enkel. Vi köpte en med röd sittdel och svart liggdel. Så ska det bli till att fixa sängkläder och skötväska m,m. Sängkläder tänkte jag nog sy av våra gamla lakan som vi inte använder längre. Skötväska föreslog min mor att hon kunde sy. Det skulle kanske vara bäst, då får man välja tyg och färg själv utan att betala en massa pengar bara för att man inte vill ha en enkel svart.

Ja, vi ska köpa lite ler grejer till nästa löning. Det gick en del pengar nu på både vagnen och den bäddmadrass som vi (äntligen) köpte. Jag får ta och fixa en liten lista på saker som vi behöver till babyn. Nappflaskor, regnskydd, säng mm. The Essentials. Kläder kan man ta allt efter som men det viktigaste är ju att ha allt annat klart till barnet kommer.

Min mage bara växer och växer. Alla på jobbet tror att jag kommer bli riktigt stor. Vi får väl se, bara jag inte blir så stort att det blir svårt och jobbigt att ta sig till jobbet. Jag vill helst inte gå på min mammaledighet förrän i början av Juli. Ju tidigare jag går desto kortare tid får jag ju vara hemma efter att barnet kommit.  Men blir det olidligt så har jag ju inget annat val.

Bara illamåendet går över.


Kommentarer
Postat av: Fridah

Hallå! Jag tänkte tipsa dig om en ny tävling som jag har på min blogg där du kan vinna en egendesignad klänning av Liv Hanell Designs. Om du själv inte kan eller vill ha den, kan du ju ge bort den till någon i pressent. Eftersom att det bara finns ett exemplar av den här klänningen så blir du ensam om den. Kolla in bloggen :)

- http://fridahcharlotta.blogg.se/1204050634_n_det_kan_inte_vara_s.html -

Kramar, Fridahcharlotta

2008-02-27 @ 10:33:02
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ha en fin dag :)

2008-02-27 @ 10:39:58
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0