You are a member of the Secret societie of The Dragon

Har jag nämnt The Secret World förut? Det måste jag ha gjort. Det är ett kommande MMO som haft den skummaste kampanj på nätet de senaste...åren.
Man har fått lösa gåtor och länkas mellan skumma sidor med obskyra meddelanden.

Nu senast kan man göra ett test på huvudsidan DARK DAYS ARE COMING, ett initiations test för att se vilket av de tre hemliga sällskapen som man passar bäst för.

Har man inte hunnit läsa på om de tre sällskapen, Illuminati, Templars och Dragons, och vad de står för i TSW så kan man inte gissa sig till vad ens svar ska ge för resultat. Men döm av min glädje och förvåning när jag efter mitt första försöka blev initierad till The Dra... wait for it... GONS.
Japp, jag är nu en medlem av det hemliga sällskapet the Dragons (shhyy det är en hemlighet).

The Dragons emblemDet verkar vara ett sällskap lätt baserat på Zen och på lärorna av Hung Mung och kanske även en del Kun Fu Tse.
Filosofi, balans och användandet av våld endast vid behov.
 
"With a spiritual and philosophical approach to the secret crafts, as an acolyte of the Dragon you are taught to listen, shown how to teach others, and expected to respect the balance of the Universe and to be humble in the face of fate. Yours is not the path of force, though force is often needed to clear the path."

Vad the Dragons egentligen är och står för diskuteras i forumet i detta nu. En del hävdar att the Dragons som organisation i TSWs värld är baserade på Triaden, detta håller jag inte med om. Men det är intressant läsning. 
Jag läser, lag betraktar och jag drar mina egna slutsatser. Jag är dock ännu endast en "pupil" ^^

Ah... jag ska inte gå djupare in på det nu.
Jag har ännu mycket att lära.


Mer info här ->  DARK DAYS ARE COMING
och här -> Figuring out Cry Gaia
och här -> The Dragons


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0