DAMN U USB-STICKAN

 Det är nu snart en vecka sedan som det fruktansvärda hända. det var en händelse som gastkramande och hemsk att den förvandlade mig till ett darrande och snyftande vrak i flera timmar, ja dagar efter åt.
I tisdags förra veckan kunde jag plötsligt inte öppna mitt USB-minne längre!
Jag vet inte vad som har hänt med det, men när jag kopplar in det i en dator så hittar datorn antingen inte det eller så vill det... omformatera det!
Och om jag omformaterar då förlorar jag allt på minnet, allt!
Och jag mitt dumma flane, eller snarare: Förvirrade flane har inte lagt över mina dokument från minnet till den stationära, som jags kulle ha gjort för över ett år sedan då jag skulle flytta allt från den bärbara till den stationära.
><

Jag har förlorat allt, allt! Allt från gamla och nya skolarbeten och uppsatser till mina noveller, dikter och romanidéer.

Det var nog mest de som gjorde att hela min värld tycktes gå under. Vargkrönikan/Arvingen som jag jobbat med av och till i nästan tio år! Prequelen Blodsband och Månförmörkelse (working title), Älvdimma, min deckare om Kommissarie Houdini! Alla mina noveller: De Rosa skorna, Angelas berättelse, Månbalen. Alla mina halvfärdiga roman- och novellskisser, som Sagoberätterskan, Skyddsängeln m.fl. m.fl. Mina fanfictions!
Några av dessa texter minns jag knappt vad jag skrivit i!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag var så otroligt oförutseende att jag inte hade någon backup någonstans på något utav allt det där.

Jag har letat som en desperat genom hela datorn och över nätet efter några som helst spår efter... ja någonting alls!

Som tur var har jag på Fefo.se lagt ut större delen av Arvingen, och även början på min deckare. På Fanfiction.net hittade jag min HP fanfic om Marodörerna.  Och till min stora förvåning finns delar av min gamla hemsida kvar och där hittade jag ytterligare några gamla texter.

Dessutom kan jag skatta mig lycklig att jag har många utav mina nyare texter nedskrivna som kladd i diverse olika anteckningsböcker.

Dock är alla mina gamla skolarbeten puts väck. Som tur var hade jag precis dagen innan sparat en version av magisterarbetet på den stationära. Hade det gått förlorat hade jag nog gett upp på riktigt.

Det kommer att krävas mycket jobb för att återställa allt. Men jag måste göra det, för lägger jag ner med mina texter och mitt skrivande kan jag lika gärna byta namn, för tillsammans med mitt tecknande som även det ligger på is är skrivandet vad jag upplever som en av de viktigaste aspekterna av hur jag ser mig själv och hur jag uttrycker mig kreativt. Utan det är jag inte jag längre.
:'(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0