Badhuset

Vi var på badhuset härom dagen. Något som uppskattades mycket av lilla C. Han tjatar fortfarande om det och vill gå tillbaka. Men eftersom jag är grymt förkyld så tycker jag att vi måste vänta.

Det var i alla fall kul att han tyckte att det var så roligt. Så till nästa gång ska vi köpa armpuffar till honom så att han kan flyta

Lite pinsamt fick det dock bli när vi skulle duscha av oss innan hemgång. Jag lämnade (dumt nog) lille C ensam i duschen och gick bort tre meter för att hämta våra handdukar. Då stället han sig och riktar duschslangen ut i rummet och skvätter ner en mamma som står och duschar sitt barn. Hon svär till och blänger lite. Jag är snabbt tillbaka och tar duschen ifrån honom och tillrätta visar honom. Men egentligen var det mitt fel. Jag visste ju att han glatt ställde sig och riktade duschen ut i rummet, jag hade ju redan hindrat honom flera gånger för att han inte skulle blöta ner någon. Och sedan lämnar jag honom ändå ensam. Jaja.

Men det var några andra saker som jag lade märke till på badhuset.
1, det var många föräldrar som var då och som inte själva var ombytta till badkläder. Visst, om barnet till exempel ska på simskola så behöver väl inte mamma eller pappa vara ombytt, men det var flera föräldrar till barn som inte skulle på simskola som inte var ombytta heller, utan satt p en bänk och stirrade mer eller mindre oengagerat framför sig.

2, När jag och lille C skulle duscha av oss innan hemgång så var det inte en enda av mammorna som tog av sina barn badkläderna i duschen. De drog ut baddräkterna lite och duschade lite innanför, men de tog inte av dem det. Jag och lille C var de enda som (just vid det tillfället) tog av oss badkläderna.
Ok, lille C hade sin badrock att ha på sig när vi hämtade våra kläder i skåpet sedan, själv hade jag bara handduken virad omkring mig (till nästa gång ska jag nog ha införskaffat en badrock i frotté jag med).
Men det var så vi gjorde när jag var liten.
Är folk så himla pryda nu för tiden, eller hade de där människorna bara ovanligt brottom? Jag vet inte, men det kändes skumt att det var så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0