Baddag!

I går var vi vid stranden här på orten. En mycket fin strand, väl lämpad för både småbarnsfamiljer som hundar och parande ungdomar, så länge alla håller rent efter sig  =(


Charle satte av ner till vattnet så fort jag satte ner honom på stranden, jag försökte hindra honom ett par gånger, jag ville att hans kulle äta först, men det var ingen idé. Så tillslut satt vi alla i vattnet och lekte med sanden.


Jag lärde mig ett par saker, som att alltid ha med mig extrakläder. En läxa som jag lärt mig förr, men ändå har svårt att komma ihåg. Han fick bada i sin lilla skjorta, men det innebar att han inte hade några torra kläder att ha på sig på stranden. Han kan ju inte leka i sanden i en kall och böt tröja heller! Men vi gjorde vårat bästa att skyla honom med handdukar, skugga och sjalar så att han inte fick för mycket sol på sig.

Men nu vet jag det till näta gång.


Kusin Saga kom också på besök. Även hon skulle sitta i vattnet med kläderna på, även om hennes mamma försökte hindra henne. Men är man på stranden så ska man ju bada. Eller hur?

Charlite och Saga badar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0